27 februari 2014

Challenge 99

Dank jullie allemaal voor de mooie inzendingen!! 
Wat genieten wij toch iedere keer weer van al dat moois.

Op 13, 14 en 15 maart vinden in Den Bosch de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen weer plaats. Dit jaar wordt het nog gezelliger, want Marianne Design komt hier het jubileumjaar vieren! Kom dus gezellig langs op onze stand waar je aan een leuke make & take kunt meedoen en creaties van het Design Team kunt bekijken. Marianne is zelf ook aanwezig, dus kom haar feliciteren met haar jubileumjaar. Om het nog leuker te maken kun je onderstaande kortingsbon printen. Tot in Den Bosch!Dan gaan we nu over naar de nieuwe challenge!

De nieuwe challenge is bedacht door Mieke en zij wil graag dat we allemaal MANNENKAARTEN (masculine card) gaan maken. Dat is voor veel onder ons een échte uitdaging, dus ga de uitdaging aan en laat eens zien wat jullie weten te maken met de materialen van Marianne Design. Gebruik wel een stempel/afbeelding en verder zoveel mogelijk producten van MDesign. Lees de regels goed door als je een stans als afbeelding gebruikt.

Er zijn weer mooie voorbeelden gemaakt door het team en wij hopen dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen. Je kunt met deze challenge meedoen tot 12 maart 18.00 uur door de link van je creatie in te vullen bij de blauwe kikker onderaan dit bericht (niet je hele blog).Veel succes en wij hopen weer veel mooie creaties van jullie te zien!

De winnaar van de 1e prijs (challenge 98) : 11. Tierelantijntjes
De winnaar van de 2e prijs (challenge 98) :  39. Annemarie
Graag even contact opnemen zodat de prijs toegestuurd kan worden.

De winnaars van challenge 98 mogen deze button op hun blog plaatsen.


Als gastdesigner hebben wij uitgekozen: 10. Gerie
Wil je contact met ons opnemen zodat de volgende challenge doorgestuurd kan worden?

De 1e prijs (challenge 99) die je kunt winnen:

De 2e prijs (challenge 99) bij 25 deelnemers die je kunt winnen:

De prijzen worden beschikbaar gesteld door Marianne Design.

For all the fans worldwide to read the blog in English or other language use the translator at the top.

Voorbeelden challenge 99:
Gastdesigner Ettie

Voorbeelden gemaakt door het team
Mieke

Thea

Anita

Wybrich

Boukje


Yvonne

Jolanda10 opmerkingen:

 1. OOO Hoe gaaf is dit zeg, ik heb een prijs gewonnen, jippie! De hartenmal stond al op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag in Maart maar nu blijkt dat ik mijn verjaardag al iets eerder kan vieren haha. Wat geweldig, superbedankt voor deze geweldige prijs! Natuurlijk Annemarie ook van harte gefeliciteerd, we zijn bofferds;) Ik denk dat ik pas voor de challenge voor de mannenkaart, dat vind ik toch zo moeiljik maar er zijn alweer zoveel mooie creaties te zien dat ik misschien toch weer wat inspiratie heb gekregen om mee te doen.
  Fijne dag en nogmaals bedankt, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WoW what a fantastic DT cards :-))
  Thanks for the word in English!!!
  Hugs, Andreja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede challenge... mannenkaarten zijn inderdaad altijd een uitdaging, haha! Ontzettend leuk dat jullie er ook een kortingsbon bij hebben gezet voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen, BEDANKT. Als het lukt ga ik er samen met mijn moeder naartoe en kan ik de bon goed gebruiken!
  Liefs, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi dames DT,
  Allereerst van harte Gefeliciteerd Gefeliciteerd Hanny en Annemarie met het winnen van de challenge en mooie prijzen. Ik zag dat jullie mij hebben uitgekozen om gast designer te zijn, natuurlijk ga ik dit voor jullie doen en zal een mail sturen! Leuke nieuwe challenge, ik maak graag mannen kaarten, maar heb nog veel op stapel staan dus ga kijken of het lukt!
  Hobby groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hanny en Annemarie van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! en Gerie ook proficiat met je gastdesignerschap! Ik vind het een uitdaging hoor, een mannenkaart, maar ga mijn best weer doen.
  Groet, Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie voorbeelden, ik maak graag mannen kaartjes en hier in Italie is het alweer snel vaderdag ( 19 maart) dus komt goed uit deze challenge, bedankt maar weer,
  LG Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is een echte uitdaging een mannenkaart maken.Leuk dat er challenges zijn waarbij je deze moet maken, anders zou ik de mannen wel eens durven vergeten.. hahah. Mijn kaartje is net geplaatst, nu maar duimen of we in de prijzen vallen :)

  Fijne dag
  Liefs Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd dames! en wat een super leuke uitdaging! doe weer graag mee. Mooie inspiratie bron van het DT team.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke uitdaging hoor
  en ook lastig
  ik heb mijn kaartje ingestuurd!
  groetjes ineke
  en misschien kom ik ook op de knotsgekke dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het team heeft prachtgie voorbeelden gemaakt. Er zijn prachtige inzendingen. IK heb mijn kaart op de valreep nog geplaatst. Voor deze kaart al wat oudere materialen gebruikt. IK ben benieuwd naar jullie reactie. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen