25 februari 2010

Challenge 1

Eindelijk gaan we van start met de allereerste challenge. Om de geboorte van het nieuwe blog te vieren houden we deze week een thema namelijk een......

Baby Kaartje

En onze sponsor Marianne van Marianne Design heeft de mooie prijs hieronder ter beschikking gesteld. Dus als je kaartje aan de richtlijnen voldoet dan maak je een kans om deze te winnen. We hopen dat jullie massaal gaan meedoen. Gebruik Mr. Linky om je kaart erbij te plaatsen. Link direkt naar je bericht en niet naar je blog in het algemeen. Je kunt dit doen tot woensdag 3 maart tot 21.00 uur.

Finally we are starting with the first challenge. To celebrate the birth of our new blog we are having a theme this week and it is a......

Baby Card

And our sponsor Marianne of Marianne Design has donated the beautiful prize below. So if your card matches the guidelines you have a chance at winning this prize. We are hoping you all will join in. Use Mr. Linky to add your card. Please link directly to your post and not your blog in general. You can upload your card until March 3rd 9.00 pm Amsterdam time.


De prijs van deze week/This weeks prize:

Ragdolls Clear Stempel/Stamp

Deze mooie voorbeelden zijn door het hele team gemaakt. Bezoek ook al hun blogs die je in het menu aan de rechterkant vind.

These are the lovely samples made by the design team. You can visit their blogs by clicking on the names at the right menu.

Anita:

Erika:

Hannie:

Hanny:

Jenine:

Jenny:

Jolanda:

Marjan:

Renate:

Ria:

Sigrid:

Wybrich:2 februari 2010

Ontmoet het design team/Meet the design team

Anita
Ik ben Anita Corsten, getrouwd. Wij hebben 4 volwassen kinderen, 2 jongens en 2 meisjes.
Mijn man werkt al jaren in het buitenland en komt regelmatig een weekje naar huis, de twee oudste kinderen zijn afgestudeerd en werken, de twee jongsten (een tweeling) studeren nog en wonen doordeweeks op kamers.
Ik heb dus alle tijd om creatief bezig te zijn, al ben ik dat mijn hele leven eigenlijk al.
Heb alles al zo'n beetje gedaan, naaien, breien, haken, poppen boetseren, schilderen en via Pergamano ben ik in de papierhobbies beland.
Daar ligt toch mijn hart en ben er eigenlijk een beetje aan verslaafd geraakt en dan vooral aan kaarten maken.
Sinds 2006 zit ik in het webteam van Marianne Design.
Verder ben ik dol op shoppen, computeren en tuinieren. Ik verveel me dus nooit!

Erika
Ik ben Erika, 37 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van Desirée.
Samen wonen wij in Almkerk, een dorpje in Noord-Brabant.
Alweer zo'n jaar of 10 geleden ben ik begonnen met kaarten maken en dan voornamelijk 3D.
Inmiddels gebruik ik ook heel veel andere technieken: embossen, snijden, borduren, ponsen, enz.
Maar op dit moment is scrappen toch wel mijn favoriet. Niet alleen kaarten, maar ook doosjes en andere creaties vind ik superleuk om te maken. Het is echt een hobby waar je je helemaal in uit kunt leven.
Ik wens iedereen heel veel plezier met het maken van de challenges!

Hannieik ben Hannie Stoel, getrouwd met Herman. Met onze 3 kinderen wonen we in Brouwershaven.
Al heel lang is kaarten maken een grote hobby van me. Als ik een dag niet aan kaarten maken toe gekomen was baalde ik daarvan.
Tegenwoordig is het anders. Door privé omstandigheden heb ik minder tijd voor m'n hobby.
Dus met regelmaat gaat er een dag voorbij dat ik geen kaart aanraak.
Hopen dat hier spoedig verandering in komt.
Ben altijd wel blij dat ik deze hobby heb, het is een goeie afleiding en ontspanning.
Embossen is één van de technieken die ik geweldig blijf vinden. Dit is ook zo mooi te combineren met borduren of scrapkaarten.
Ook zit ik in het webteam van Marianne Design. Dit houdt in dat ik voorbeeldkaarten voor haar maak en deze op m'n site plaats zodat iedereen kan zien wat er met betreffende materialen zoal te maken valt.
Verder hoop ik dat we met elkaar nog veel plezier aan onze hobby, dus ook op deze blog, mogen beleven.

HannyIk ben Hanny Eefting en ben 54 jaar oud, ben getrouwd met Willem en hebben 2 kinderen die al jaren de deur uit zijn.
Mijn grootste hobby is kaarten maken en dat doe ik al meer dan 20 jaar.
Ik heb hobbyboekjes en voor hobbybladen geschreven en werk nu al jaren in een hobby winkel.
Ik vind het ook heerlijk om op mijn blog bezig te zijn.
Ik verveel mij nooit, ben ik niet aan de hobby,dan lees ik ook graag een boek.
Er is ook een hobby waar ik niet zo graag mee bezig ben en dat is huishoudelijk werk, maar ja het moet wel gebeuren!!
Dat was het en hoop dat jullie een beetje weten wie ik ben.

Jenine
Ik ben Jenine, 24 jaar, en woon in het Oosten van het land.Ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen met het maken van kaarten. Op moment is het een compleet uit de hand gelopen hobby. Heb sinds februari 2006 samen met mijn zus dan ook een eigen hobbywinkel (http://www.hobbyvision.nl/) waar we super blij mee zijn.Tis elke dag weer genieten om met al die leuke spulletjes te mogen werken :)Ik maak ook graag allerlei verschillende dingen; emboskaarten, borduurkaarten (ontwerp ook zelf de patronen), scrapkaarten, of leuke aparte dingen scrappen.Ben al vanaf het begin van mijn kaarten maken een grote fan van alle Marianne Design producten, dus vind het ook super gaaf dat ik in dit Design Team zit.

Jolanda
Ik ben Jolanda Bongers en ben 41 jaar oud. Ik ben 21 jaar getrouwd met Henk en we hebben samen 2 zonen en een hondje. Ik maak al sinds 9 jaar allerlei soorten kaarten. Mijn favoriete zijn borduren en stempelen. Mijn hobby’s zijn: kaarten maken en naar hardrock muziek luisteren.Ik maak 1 avond in de week samen kaartjes met mijn zus
Verder leid ik zelf met iemand anders 2 clubs waar ik veel voor bedenk en het is echt leuk om te doen.
Ik werk ‘s morgens in de week bij 2 vrouwtjes met pgb in de huishouding

Marjan
Ik ben Marjan van der Wiel, getrouwd met Marcel en samen hebben wij 2 kinderen. Ik werk al vanaf het begin in het webteam van Marianne Design wat ik met heel veel plezier doet. Ik maak allerlei soorten kaarten maar ben nu ook wel aangestoken door het “scrapvirus” en gaat het steeds leuker vinden.

RenateIk ben Renate, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mijn man is vrachtwagenchauffeur en maakt lange dagen. Ik zorg dus voor de kinderen, het huishouden en de dieren. We hebben 2 katten en een hond.Vroeger deed ik altijd kruissteekborduren maar toen dat niet meer ging ben ik overgegaan naar het kaarten maken. Vanaf oktober 2006 houd ik mij bezig met van alles op het gebied van het kaarten maken. Favoriete technieken zijn scrapkaarten, borduurkaarten en embossingkaarten. Verder doe ik veel op de computer door het bijhouden van mijn website, mijn blog en ik heb dit blog opgezet en houd het bij.

Sigrid
Hallo, Ik ben Sigrid Klingenberg. Ben in 1966 geboren in Gelderland.
Al heel wat jaar maak ik kaarten.
Sinds december 2005 zit ik in het webteam van Marianne Design en maak voorbeeldkaarten met hun producten.
De meeste vrije tijd besteed ik aan het maken van kaarten en andere leuke dingen met papier.
Ook ben ik geregeld in de sportschool te vinden.
Ik hoop dat we met zijn allen veel plezier zullen beleven aan deze blog.

Wybrich
Ik ben Wybrich en woon in het hoge noorden van Nederland
Kaarten maken doe ik al heel lang. Ik ben ooit begonnen met origami, daarna 3d, borduren en embossen.
Later kwamen de scrapkaarten in combinatie met leuke stempels. en mooi dessinpapier. Wat zijn er dan een mogelijkheden om een leuke kaart te maken.
Elke kaart is weer een uitdaging voor mij om er iets leuks van te maken.