30 december 2010

Challenge 24

Welkom bij de nieuwe challenge. Voor we verder gaan willen wij iedereen bedanken die het afgelopen jaar zo enthousiast heeft meegedaan. En allemaal een heel fijne jaarwisseling toegewenst en vooral een gezond en gelukkig 2011. Deze keer is het de beurt aan Jeanet om een challenge te kiezen en zij koos voor een thema namelijk een nieuwjaarskaart. Erg toepasselijk natuurlijk. Je kunt meedoen tot 13 januari door de link naar je creatie in te vullen bij de blauwe kikker onderaan dit bericht. Denk er wel even aan dat je produkten van Marianne Design moet gebruiken anders wordt je creatie verwijderd.
Anita Hanny
Jen
Jolanda
Marjan
Nadia
Renate
Sigrid
Wybrich


16 december 2010

Challenge 23

Bedankt aan iedereen die weer heeft meegedaan de vorige keer. We hopen dat jullie zeker nog een keer meedoen want het is en blijft leuk om al die verschillende kaarten te bekijken. Dit keer is de beurt aan Hanny om een challenge te kiezen en zij wil graag een ronde kaart zien. Doe ook gezellig mee om kans te maken op weer een mooie prijs die door Marianne van Marianne Design beschikbaar is gesteld. Je kunt meedoen tot en met 30 december door de link naar je creatie in te vullen bij de blauwe kikker onderaan dit bericht. Vergeet niet dat je wel een stempel of knipvelplaatje moet gebruiken van Marianne Design. Veel succes allemaal.


Helaas zijn er een aantal dames geveld door de griep en die wensen wij veel beterschap. Gelukkig heeft de rest van de dames weer een mooi voorbeeld voor jullie gemaakt.

Anita
Hanny
Jeanet
Nadia
Sigrid
Wybrich
2 december 2010

Challenge 22

Deze keer is het de beurt aan Wybrich om een challenge te kiezen en zij heeft gekozen om een recept challenge te houden. Dit wil ze graag zien op jullie kaarten
- 4 stukken dessinpapier
- 2 knopen
- stukje touw
Nou leuke uitdaging weer toch. Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen. Vergeet niet dat je een plaatje en/of stempel van Marianne Design moet gebruiken. Je kunt meedoen tot 16 december door de link naar je creatie bij de blauwe kikker in te vullen onderaan dit bericht.

This time it's Wybrich turn to set the challenge and she has chosen a recipe challenge. This is what she would like to see on your cards
- 4 pieces of design paper
- 2 buttons
- a piece of rope
Well great challenge right. I hope to see you all join in again. Don't forget that you need to use a decoupage image and/or stamp of Marianne Design. You can join in until December 16th by adding the link to your creation at the blue frog at the bottom of this post.


Natuurlijk hebben we ook weer een winnaar van de afgelopen challenge en de winnaar is geworden....
Ofcourse we have a winner from our latest challenge and the winner isNeem even contact op zodat we je de prijs kunnen toesturen
Please contact us so we can send you your prizeDe prijs is voor deze challenge is een mooie set met bloemen en is wederom beschikbaar gesteld door Marianne van Marianne Design
The prize for this challenge is a beautiful set of flowers and has been donated by Marianne of Marianne Design
Hieronder de inspirende voorbeelden die weer gemaakt zijn door de creatieve dames van het design team.
Below the inspiring samples made by the creative ladies of the design team

Anita
Jenny
Jolanda
Marjan
Nadia
Sigrid
Wybrich
18 november 2010

Challenge 21

Deze keer is het de beurt aan Marjan om een challenge te kiezen. Ze wil graag een creatie zien met een Eline stempel. De prijs is een mooi Designables mal weer beschikbaar gesteld door Marianne van Marianne Design. Nou als dat niet mooi is om te winnen. Je kunt meedoen tot 2 december door de link naar je creatie in te vullen bij de blauwe kikker onderaan dit bericht. Inzendingen die niet voldoen aan de challenge worden helaas verwijderd.


En hier zijn weer de mooie voorbeelden gemaakt als inspiratie voor jullie door de dames van het design team.

Anita
Hanny
Jenine
Jenny
Jolanda
Marjan
Nadia
Sigrid
Wybrich


4 november 2010

Challenge 20

Welkom bij de nieuwe challenge. Deze keer is het de beurt aan Anita. Je moet een kerstkaart maken in non-traditionele kleuren. Dus geen rood, groen en goud. Het team heeft wederom erg zijn best gedaan om mooie voorbeelden voor jullie te maken. Je kunt meedoen tot 18 november. Dit doe je door de link naar je kaart te plaatsen bij de blauwe kikker onderaan dit bericht. Om kans te maken op de prijs moet je gebruik maken van een knipvel of stempel van Marianne Design. Verder wensen we jullie veel plezier hiermee en hopen veel leuke kaartjes te zien.


Anita Hanny
Jolanda
Marjan

Wybrich

21 oktober 2010

Challenge 19

Vanaf nu kies ieder teamlid om de beurt een challenge. Deze keer is het de beurt aan Sigrid. Ze heeft een leuk patroon gemaakt van een doosje dat je hier kunt downloaden. Wil je ook kans maken op de leuke prijs die hieronder beschikbaar is gesteld door Marianne van Marianne Design doe dan ook mee want hij is voor één van jullie. Er moeten wel produkten van Marianne Design gebruikt worden als je voor de prijs gaat. Vul de link naar je kaart in bij de blauwe kikker onderaan dit bericht. Je kunt meedoen tot 4 november.

From now on each team member will choose a challenge. This time it's Sigrids turn. She made a nice pattern of a box which you can download here. If you want a chance at winning the donated prize by Marianne of Marianne Design join in. The prize goes to one of you. You have to use Marianne Design products if you want to be eligible for the prize. Add the link to your card at the blue frog at the bottom of this post.

En hier natuurlijk weer de mooie voorbeelden gemaakt door de dames van het team.
And not to forget here are the beautiful samples made by the ladies of the team.

Anita

Hanny

Jenine
Jenny 
Nadia


Wybrich


7 oktober 2010

Challenge 18

Hallo en welkom bij wederom een nieuwe challenge. Deze keer willen we graag opkikker of ook wel beterschapskaartjes zien. Het team heeft weer voor superleuke voorbeelden gezorgd voor jullie inspiratie. Je kan tot 21 oktober meedoen door je link toe te voegen naar je creatie bij de blauwe kikker onderaan dit bericht. Vergeet niet dat het gebruik van een 3D plaatje of stempel van Marianne Design verplicht is als je mee wil doen voor de prijs. Inzendingen die hier niet aan voldoen zullen we helaas moeten verwijderen. We hopen weer op veel leuke creaties van jullie.

Anita:
Jeanet:
Jenine: Jen: Jolanda:
Marjan:
Nadia:
Renate: Sigrid:
Wybrich: