17 juni 2010

Challenge 12

Welkom bij alweer een nieuwe challenge. Wat een mooie inzendingen waren er weer met de afgelopen challenge en we hopen dus ook dit keer weer om hele mooie creaties te mogen bewonderen. Het thema voor deze challenge is ZOMER. Als je een kaartje hebt gemaakt plaats dan je link bij de blauwe kikker onderaan dit bericht. Link direct naar het bericht van je kaart en niet je blog in het algemeen anders is het soms moeilijk voor ons om je kaart te vinden. Vergeet niet dat je een stempel en/of 3D plaatje moet gebruiken van Marianne Design. Je hebt tot 1 juli de tijd om mee te doen om kans te maken op de mooie prijs.

Ook hebben we een nieuw DT lid erbij. Haar naam is Jeanet en zij gaat samen met de andere van het team ons van mooie voorbeelden voorzien. En natuurlijk heeft het team weer zijn uiterste best gedaan om jullie van mooie voorbeelden te voorzien.

Anita

Hannie

Jeanet

Jenine

Jenny

Jolanda

Marjan

Nadia

Renate

Sigrid

Wybrich

3 juni 2010

Challenge 11

Alweer tijd voor de nieuwe challenge wat gaat het toch snel allemaal. Dit keer willen we graag dat je een kaartje maakt en de foto hieronder gebruikt als inspiratie. Vergeet niet dat je een 3D plaatje of stempel van Marianne Design moet gebruiken. Voeg de link naar je kaart toe bij de blauwe kikker onderaan dit bericht.
Ook deze week zijn er weer hele mooie voorbeeldkaarten gemaakt als inspiratie voor jullie door het team. Bezoek ook eens hun eigen blogs.


Anita:
Erika:
Hannie:
Hanny:
Jenine:
Jenny:
Jolanda:
Marjan:
Nadia:
Renate:
Sigrid:
Wybrich