Regels designteam


Regels Marianne Design challenge blog:

Om het blog goed draaiende te houden verwachten wij wel inzet van jullie en daarom zijn er wel wat spelregels:
Wat verwachten wij van jullie als DTlid:
Dat je actief deelneemt aan dit challenge blog!
Je moet bereidt zijn om elke twee weken een kaart of creatie te maken met zoveel mogelijk producten van Marianne Design.

Je moet volgens een deadline kunnen werken om vroegtijdig de creatie in te sturen,    zodat de challenge op tijd geplaatst kan worden.

De creatie moet dinsdag’s voor 19.00 uur voor de start van de nieuwe challenge ingeleverd zijn!!
Bij niet op tijd aanleveren wordt je creatie niet geplaatst!

Je moet bereid zijn om een reactie te plaatsen bij de deelneemsters!
Voor de deelnemers aan de challenge is het leuk om een reactie te krijgen. Denk niet dat doet een ander van het team wel, nee we zitten met zijn allen in het team en verwachten dan ook een brede inzet van jullie!

De challenge die je bedenkt ruim op tijd op het teamblog plaatst zodat er vooruit gewerkt kan worden. (tenminste 4 weken van tevoren!)

Foto’s van je kaart/creatie aanleveren op het formaat 500 pixels aan de langste kant.  (Let op: Wij verkleinen aangeleverde foto’s van jullie niet!)
Heb je geen photoshop of ander foto programma? Dan kun je hier terecht, het is een online foto bewerkings programma en werkt perfect! . Je kunt de foto bijsnijden/ verkleinen (resize), iets lichter maken enz.

Als je hier in het designteam zit ga je verplichtingen aan tegenover de tegenover je mede team leden en ook tegenover de deelneemsters die aan de challenge willen meedoen en verwachten om hier van alle team leden uitwerkingen te zien!

Dat je het teamblog ook daadwerkelijk leest om te zien of er ook wat belangrijks staat, bezoek het in ieder geval één keer per week.

Wij hopen op een goede inzet van jullie!

Het email adres waar je je creatie onder vermelding van naam en challenge nummer naar toe kunt sturen is:

mariannedesignchallenge@live.nl


Groeten, Anita en Wybrich

Geen opmerkingen:

Een reactie posten